Publicitat a Internet

Publicitat a InternetA APM Gestió i Comunicació anunciem els seus productes i/o serveis a Internet, fent que els potencials usuaris accedeixin ràpidament al seu web, augmentant-ne així la rendibilitat.

Apliquem diferents formes de publicitat a Internet segons les necessitats de cada empresa o servei.

Posicionament Natural

  • SEO: El posicionament orgànic o natural té com a finalitat la indexació dels continguts del web a promocionar a cercadors, blogs, feeds… on els usuaris realitzen la majoria de cerques.

El posicionament natural ofereix un gran volum de visites i que el resultat de les cerques apareixi a la zona gratuïta dels cercadors. És un posicionament a llarg termini, però molt efectiu.

Estratègies de Marketing Online

Per complementar el posicionament natural i obtenir resultats a curt termini, creem diversos tipus de campanyes per donar-li publicitat a la xarxa:

  • SEM: Creació i gestió de campanyes de marketing a buscadors de pagament per click (Google AdWords, Bing, Yahoo, Facebook).

  • Campanyes de banners, articles publicitaris a blogs i altres tipus de publicitat en mitjans digitals.

  • SMM: (Social Media Manager). Publicitat i marketing a les xarxes socials.

  • Campanyes d’emailmarketing. Dissenyem i gestionem els seus comunicats i publicitat via email a través de base de dades perquè arribin a tots els seus clients.

Atenció al Client

Twitter

Twitter response: "Invalid or expired token."