Xarxes Socials

Xarxes SocialsCada vegada més, les empreses requereixen de la figura del community manager o social media manager per gestionar, construir i moderar comunitats en torn a la seva marca a Internet.

APM Gestió i Comunicació crea i assessora en la gestió i el manteniment de campanyes a les xarxes socials, amb l’objectiu d’aconseguir la fidelització de clients i incrementar la visibilitat i popularitat del lloc web a Internet.

A diferència dels mitjans tradicionals, com la premsa, la televisió i la ràdio, les xarxes socials són molt més accessibles i econòmiques. Totes les empreses poden publicar i difondre informació dels seus productes i serveis.

El públic és enfocat directament a la marca, doncs els usuaris són els que decideixen interactuar en els productes i/o serveis promocionats.

L’audiència és il·limitada, no es depèn del nombre de lectors o espectadors, ni té limitació horària. La difusió pot arribar a ser molt gran, doncs els mateixos usuaris publiquen les notícies entre els seus amics i està comprovat que molts usuaris fan cas de les recomanacions d’altres consumidors.

Amb les xarxes socials s’obté una relació bidireccional molt interessant, on els usuaris participen amb les marques i ajuden a conèixer l’opinió que tenen de les mateixes.

Segons les necessitats i objectius, a APM Gestió i Comunicació oferim diverses opcions:

  • Formació en xarxes socials i creació de xarxes socials privades.

  • Creació de perfils, esdeveniments, pàgines i accions dinamitzadores a Facebook, Twitter o qualsevol altra xarxa social.

  • Assessorament i formació en diferents nivells

Atenció al Client

Twitter

Twitter response: "Invalid or expired token."