Blog

  • 100% Noticies

Correu electrònic fiable i segur amb les últimes tecnologies antispam

correo electrónico fiable y seguro gracias a los filtros antispam

Un clic en l’enllaç d’un correu electrònic no verificat. Això és l’única cosa que necessites per a patir un atac de ransomware en la teva empresa. Cada dia milers d’empreses a tot el món són víctimes de ciberatacs i molts d’ells arriben a través del spam.

Els riscos del spam

El spam és correu electrònic no sol·licitat, també conegut com a correu electrònic no desitjat, que s’envia de manera massiva i la finalitat de la qual, en el millor dels casos, és aclaparar al receptor amb publicitat.

Aquests missatges també s’utilitzen per a infectar els equips dels destinataris i robar les seves dades. Per a caure en aquest parany només fa falta descarregar, un aparentment inofensiu, document o seguir un enllaç a un lloc web.

Aquesta pràctica és un risc per a l’empresa que, a més, fa perdre molt de temps i diners. Les safates d’entrada plenes de spam cada dia distreuen als empleats, ja que molts d’aquests missatges són difícils de distingir a simple vista dels correus legítims.

Com protegir-se del spam

Els serveis de correu com Outlook o Gmail tenen filtres antispam, però disten molt de ser totalment eficaços. La millor manera d’evitar que el spam es converteixi en un problema és utilitzar un servei de correu fiable i segur com el que proporciona APM Gestió i Comunicació.

A APM Gestió i Comunicació implementem les tecnologies més sòlides dissenyades per a bloquejar el spam:

Pots gaudir d’un servei de correu electrònic fiable i segur per menys del que penses. A més, ho pots pot configurar fàcilment en qualsevol client de correu com Thunderbird, SeaMonkey, Evolution, Mail de Windows10, Apple Mail, etc.

El nostre pack bàsic inclou 5 bústies de correu amb 30 GB de capacitat cadascuna per 60 euros a l’any (més IVA). Si necessites bústies addicionals, pots contractar-los per 12 euros a l’any (més IVA) per bústia de 30 GB.

Disposar d’un correu electrònic fiable i segur no té preu.

Amb el nostre servei evitaràs que les safates d’entrada dels usuaris de la teva empresa s’omplin d’aquestes escombraries digitals que ocasiona una gran pèrdua de temps i que pot comprometre la seguretat de les dades de la teva empresa.